Reviews

Jesse Van de Klundert
2023-06-15
Prachtige vloeren
Hermienke den Hamer -de Vries
2023-04-04
Geweldig (vloeren)bedrijf! Verstand van zaken, professioneel ingesteld, gericht op goede afstemming met de klant, een fijne club met mensen, wat bij ons heeft geresulteerd in een prachtige vloer (Arturo - cosmic fusion).
Astrid Zijlstra
2023-03-19
Bij TRAFF in Zwolle vind je naast práchtige vloeren (!) ook supervriendelijke, betrokken en oplossingsgerichte medewerkers die je goed adviseren. Wij zijn nog steeds heel blij met onze Arturo-vloer in de kleur Sand. Aanrader!
Jaap jan Nienhuis
2023-03-15
TRAFF is een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Vooraf hebben ze ruim de tijd genomen om door de verschillende mogelijkheden te lopen en te kijken welke vloer het beste bij onze situatie past. Ze communiceren heel duidelijken denken prettig mee om te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier van je vloer hebt. Erg gepassioneerde professionals die erg netjes werken en heel voorzichtig met je spullen omgaan. En het resultaat is prachtig geworden (PU gietvloer Blended Nature). Mijn volgende vloer wordt weer een TRAFF vloer.
Alfred Welink
2023-02-11
De mensen van Traff hebben bij ons ca. 55m2 PU gietvloer betonlook systeem aangebracht in de kleur Cosmic Fusion. We willen onze positieve ervaring met Traff graag als volgt samenvatten: * Aardige mensen met aandacht voor de klant * Goed en eerlijk advies met oog voor detail * Geen commercieel gepush * Alles in goed overleg * Nette en vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden Bedankt Team Traff!
mr P.C.
2022-09-07
voorTRAFFelijk!! De informatie vooraf was heel helder, gedetailleerd en leidde al snel tot de opdracht. Er zou 70m2 gietvloer (cosy beige) worden gelegd en zo'n 30m2 betoncire worden aangebracht op verschillende wanden. En zo geschiedde! - heel prettige communicatie, zowel met ons als met de andere onderaannemers. - erg nette werkwijze. (zelf toen ons eigen opstapje onder de klodders van het een of ander zat, werd er een splinternieuwe voor de deur gezet!) - rekening houdend met de bewoners - geen enkel punt van kritiek! - bijzonder goede nazorg Zeer aan te raden!
Harry Evers
2022-05-19
Hallo, Voor onze tuinkamer die we aangepast hebben voor thuiswerk en zakelijke afspraken hebben we Traff gevraagd een betonciré vloer te leggen. Het contact was prettig , zeer dienstverlenend en professioneel. Ik heb niet te maken gehad met lange ingewikkelde trajecten. Van aanvraag tot klaar in 3 weken. Zo kan het dus ook. Dank😄👍
N. Wezenberg
2022-04-20
Fantastisch werk geleverd en erg blij met onze vloer! Lekker snel schakelen, eerlijk advies, denken in mogelijkheden ondanks een erg strakke planning vanuit ons. Dikke aanrader voor iedereen die zoekende is naar een nieuwe ‘gietvloer’.
Bert Van der Moolen
2022-04-04
Zeer goede ervaring met Traff! Duidelijke afspraken, heldere begroting, prettige samenwerking met een uitstekende ploeg betrokken medewerkers die ging voor het beste resultaat. We zijn zeer blij met onze nieuwe vloer!