Wat is een pvc vloer?

Wij vertellen je graag meer over pvc vloeren en de verschillende soorten die hierin beschikbaar zijn. Wil je graag een van onze collega’s spreken, of een afspraak maken om langs te komen bij onze showroom? Neem dan contact met ons op.

Onze meest veelzijdige vloer

PVC vloeren zijn niet meer weg te denken uit de vloerenwereld. Vooral de houtlook planken vind je in veel woonkamers. En begrijpelijk ook: je hebt dan namelijk het beste van beide. Wel de lusten van een houten vloer, maar  niet de lasten. Het is namelijk een onderhoudsarme vloer die gemakkelijk is te reinigen en het geleidt de warmte goed van je vloerverwarming.

Pvc wordt veel in woningen gelegd, maar ook bij bedrijven worden tegenwoordig met regelmaat pvc vloeren gelegd. Denk aan kantines, sportruimtes, kantoorruimtes, winkels, scholen enzovoort. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van de vloer en het feit dat het hele sterke duurzame vloeren zijn.

De natuur als inspiratiebron

Alle designs van de pvc vloeren die wij leggen, zijn geïnspireerd door elementen uit de natuur. En dat is ook zichtbaar in de voelbare structuur van de planken; de embossing. Deze volgt altijd de zichtbare structuur van de plank. Daardoor heeft de gehele collectie een natuurgetrouwe uitstraling. Alsof het echt hout is.

Omdat wij graag zo duurzaam mogelijke vloeren leggen, werken we uitsluitend met het merk TFD. TFD heeft duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid (ftalaatvrij) en milieu hoog in het vaandel staan. Dit zorgt ervoor dat deze vloer altijd een goede keus is, als deze thema’s voor jou ook hoge waarde hebben.

Van visgraat tot marmerlook

We hebben een gevarieerd aanbod aan pvc vloeren: rustige designs, robuuster ogende vloeren en uiteraard de visgraat vloer die met smallere en bredere planken gelegd kan worden.

Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook extra grote tegels leggen van pvc met een geoxideerde koperlook, betonlook of een gewoven pvc vloer wat een erg mooie luxe uitstraling geeft.

Een pvc vloer brengt een warme, natuurlijke sfeer in huis

Bonita Theunissen – Administratie en Facilitaire Zaken

Eigenschappen PVC vloeren

  • Eenvoudig in onderhoud
  • 100 % recyclebaar
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreducerend
  • Anti-allergisch
  • Slijtvast
  • Kort legproces
  • Geschikt voor vloerverwarming

Wil je graag meer weten over PVC vloeren? Neem dan contact met ons op!

Recent geplaatste vloeren: