We vertellen je graag meer over onze vloeren

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste vloerkeuze te maken. Je wilt natuurlijk een vloer waar de komende jaren je elke dag blij van wordt als je ernaar kijkt en op loopt. Op deze pagina vind je daarom allerlei informatie over de gietvloeren en pvc vloeren die wij leggen. Wil je graag een afspraak maken voor uitgebreid advies afgestemd op jouw persoonlijke woonsituatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gietvloeren en PVC Vloeren

Wij leggen PVC vloeren en gietvloeren voor woningen en bedrijven. Beide types vloeren hebben zichzelf inmiddels bewezen op de vloerenmarkt. Zowel een pvc vloer als een gietvloer zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming, de vloeren zijn duurzaam en er is een uitgebreide keuzecollectie voor beide vloeren. Uiteraard zijn er ook verschillen, wat zich met name uit in de uitstraling van de vloer.

Duurzaam
Geschikt voor vloerverwarming
UV-stabiel

Gietvloer

Gietvloeren zijn momenteel erg in opkomst in woningen en er komen steeds meer soorten gietvloeren op de markt. Een gietvloer is volledig naadloos en heeft een unieke uitstraling wat echt een eyecatcher kan zijn voor een woning. Het past bij veel stijlen. Enkele gietvloeren kunnen in alle kleuren van de regenboog worden gelegd, waardoor je altijd wel een kleur kunt vinden die perfect past bij jouw smaak.

Een gietvloer is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming, dus mocht verduurzaming bovenaan je lijstje staan, dan is een gietvloer zeker het overwegen waard.

Een gietvloer is gemakkelijk te reinigen en is onderhoudsarm.

Wij denken graag met je mee om te zoeken naar de beste en mooiste vloer voor jou, zodat je jaren plezier aan jouw vloer kunt beleven

Simone Bekkering – Adviseur particuliere vloeren

PVC Vloer

Een pvc vloer is een kunststof vloer die al jaren veel gelegd in woningen en is nog altijd erg populair. De meest gekozen optie is die bij de houten plank. Een plank met houtlook met embossing op de juiste plekken is bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Het geeft een warme uitstraling in de ruimte en kleed de ruimte mooi aan. Er zijn inmiddels meer varianten op de markt, zoals betonlook, steen en marmer. Zo kun je echt je eigen stijl op de vloer tot uiting brengen.

Een pvc vloer is onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te maken en niet onbelangrijk: de vloer is geschikt voor vloerverwarming.

Recente geplaatste vloeren