Onze gietvloeren

Wij vertellen je op deze pagina graag meer over het ontstaan en de eigenschappen van een gietvloer. Wil je een afspraak maken met onze collega Simone om persoonlijk advies te krijgen over onze gietvloeren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Een naadloze, slijtvaste & duurzame vloer

Gietvloeren bestaan al sinds de jaren 60. In eerste instantie werd het alleen toegepast in de industrie en bedrijfsleven. Tegenwoordig heeft de gietvloer definitief zijn plek ingenomen op de particuliere vloerenmarkt. Dat is ook niet voor niks. Gietvloeren zijn duurzaam, naadloos, slijtvast en het staat prachtig in diverse interieurstijlen. Ze zijn daarnaast geschikt i.c.m. vloerverwarming, omdat de warmte goed wordt geleid. Een goede combinatie dus als je overweegt om je nieuwe of bestaande woning te verduurzamen.

Verschillende soorten gietvloeren

Tegenwoordig zijn er diverse gietvloeren op de markt gekomen, waardoor je ongetwijfeld een vloer kunt vinden die perfect bij jouw woonwensen past. Wij werken uitsluitend met leveranciers die ons de beste kwaliteit materialen leveren, zodat je verzekerd bent van de beste vloer die het meeste comfort en duurzaamheid biedt.

In woningen leggen wij de volgende gietvloeren:

Wij denken graag met je mee om te zoeken naar de beste en mooiste vloer voor jou, zodat je jaren plezier aan jouw vloer kunt beleven

Simone Bekkering – Adviseur particuliere vloeren

Recente geplaatste vloeren: