Reviews

Alfred Welink
2023-02-11
De mensen van Traff hebben bij ons ca. 55m2 PU gietvloer betonlook systeem aangebracht in de kleur Cosmic Fusion. We willen onze positieve ervaring met Traff graag als volgt samenvatten: * Aardige mensen met aandacht voor de klant * Goed en eerlijk advies met oog voor detail * Geen commercieel gepush * Alles in goed overleg * Nette en vakkundige uitvoering van alle werkzaamheden Bedankt Team Traff!
mr P.C.
2022-09-07
voorTRAFFelijk!! De informatie vooraf was heel helder, gedetailleerd en leidde al snel tot de opdracht. Er zou 70m2 gietvloer (cosy beige) worden gelegd en zo'n 30m2 betoncire worden aangebracht op verschillende wanden. En zo geschiedde! - heel prettige communicatie, zowel met ons als met de andere onderaannemers. - erg nette werkwijze. (zelf toen ons eigen opstapje onder de klodders van het een of ander zat, werd er een splinternieuwe voor de deur gezet!) - rekening houdend met de bewoners - geen enkel punt van kritiek! - bijzonder goede nazorg Zeer aan te raden!
Harry Evers
2022-05-19
Hallo, Voor onze tuinkamer die we aangepast hebben voor thuiswerk en zakelijke afspraken hebben we Traff gevraagd een betonciré vloer te leggen. Het contact was prettig , zeer dienstverlenend en professioneel. Ik heb niet te maken gehad met lange ingewikkelde trajecten. Van aanvraag tot klaar in 3 weken. Zo kan het dus ook. Dank😄👍
N. Wezenberg
2022-04-20
Fantastisch werk geleverd en erg blij met onze vloer! Lekker snel schakelen, eerlijk advies, denken in mogelijkheden ondanks een erg strakke planning vanuit ons. Dikke aanrader voor iedereen die zoekende is naar een nieuwe ‘gietvloer’.
Bert Van der Moolen
2022-04-04
Zeer goede ervaring met Traff! Duidelijke afspraken, heldere begroting, prettige samenwerking met een uitstekende ploeg betrokken medewerkers die ging voor het beste resultaat. We zijn zeer blij met onze nieuwe vloer!
Mirjam Sinninghe
2021-04-22
De heren van TRAFF hebben bij ons thuis een prachtige PU gietvloer afgeleverd in de kleur Outback Dream. Het bedrijf gaat geen uitdaging uit de weg en denkt mee in de mogelijkheden die er zijn. Ondanks tegenslagen in de ondervloer is er een oplossing gekomen, zodat de vloer naar wens is opgeleverd. Het rechtstreekse contact hebben wij als prettig ervaren. Wij raden TRAFF absoluut aan!
Henk Koorneef
2021-04-03
We genieten elke dag van onze prachtige vloer! De vloer ligt er ‘strak’ in en we zijn erg blij met de gekozen kleur. De service van dit bedrijf vonden wij uitmuntend, er is hard en secuur gewerkt om tot dit mooie resultaat te komen!
marthe-marie van veelen
2021-03-24
Superblij met mijn gietvloer van Traff!!! De vloer ziet er schitterend uit en krijg veel complimentjes over de vloer. Bedankt voor het helpen met kiezen van de juiste kleur, jullie vriendelijke mensen, het snelle werken zonder afbreuk aan de kwaliteit. Maar bovenal voor de mooie vloer😃👍👍
Niels kuipers
2020-11-19
Een mooi bedrijf dat voor de beste kwaliteit gaat!