Vloerverwarming

Wij vertellen je op deze pagina graag meer over de voordelen van het laten plaatsen van vloerverwarming onder onze gietvloeren en pvc vloeren. Wil je een van onze collega’s spreken, of wil je vloeradvies in onze showroom? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Warme voeten en energie besparen 

Wie wil dat nu niet: warme voeten in de winter? Vloerverwarming is een manier van verwarmen van woningen waar steeds meer vraag naar is. Helemaal in combinatie met gietvloeren en pvc vloeren. Deze vloeren geleiden de warmte namelijk gelijkmatig wat zorgt voor een hoog rendement en een aangenaam prettig warme vloer.

Mocht je het nog niet hebben overwogen, is dit het moment om dat toch te doen als je toch een nieuwe vloer wilt. In deze tijd van hoge hoge energieprijzen is het extra interessant, omdat je ongeveer 10 tot 15% minder energie verbruikt in vergelijking met radiatoren.

Bijkomend voordeel: je bent ook meteen van de (meestal lelijke) radiatoren af en creëert zo extra ruimte in je huis voor kasten of voor ramen die tot de grond kunnen komen.

Eigenschappen vloerverwarming

Naast dat het natuurlijk heel comfortabel aanvoelt, heeft vloerverwarming nog andere voordelen ten opzichte van het verwarmen via radiatoren:

  • Energiebesparend
  • Meer warmtecomfort
  • Betere luchtkwaliteit
  • Ruimtebesparend
  • Te combineren met verschillende systemen
  • Onderhoudsarm

Wil je meer weten over de vloerverwarmingssystemen die wij leggen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Gietvloeren en pvc vloeren zijn zeer geschikt icm vloerverwarming omdat de warmteverdeling bij deze vloeren optimaal is

Niek Janssen – Projectleider

Recente geplaatste vloeren: