Onze bedrijfsvloeren

Op deze pagina vind je allerlei informatie over de verschillende vloeren die wij leggen bij bedrijven. Wil je liever meteen een afspraak maken met Niels om in een adviesgesprek alle mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Epoxyvloeren, pu gietvloeren, pvc vloeren en meer

Bedrijfsvloeren hebben over het algemeen hele andere eisen dan vloeren in woningen. De vloeren moeten vaak zwaar belast kunnen worden en esthetiek is in veel branches minder belangrijk. Daarnaast moet de vloer soms aan specifieke eisen voldoen zoals in medische ruimtes.

Maar er zijn ook branches zoals winkels, musea en scholen waarbij de esthetische waarde wel een belangrijke rol speelt. Om aan de wensen en eisen te kunnen voldoen van onze zakelijke klanten maken we daarom gebruik van diverse vloersystemen. Hieronder vind je een overzicht van de meest toegepaste systemen in het bedrijfsleven:

Epoxy gietvloeren

Epoxy is een zeer hard en sterk materiaal waar al jaren vloeren van worden gemaakt. Epoxy gietvloeren vind je onder andere in de industrie, maar ook in garages, computerruimtes, medische ruimtes, magazijnen wordt het veel toegepast.

Er zijn verschillende soorten epoxy gietvloeren die elk aan specifieke verwachtingen en eisen voldoen waardoor het met recht een veelzijdige vloer genoemd kan worden.

In de basis zijn de volgende eigenschappen kenmerkend voor een epoxy gietvloer:

  • Slag-, stoot-, en slijtvast
  • Geschikt voor zware belasting
  • Bestand tegen chemicaliën en zuren
  • Volledig vloeistofdicht

Pu gietvloeren

PU gietvloeren zijn geschikt voor locaties waar esthetiek hoog in het vaandel staat gezien de diverse afwerkmogelijkheden van de vloer en de schoonheid van de vloer op zich. PU Gietvloeren zijn steeds vaker te zien op locaties als winkels, musea, hotels maar soms ook in de industrie waarbij een pu gietvloer vereist is ivm bijvoorbeeld de scheuroverbruggende eigenschappen van deze vloer. Een PU Gietvloer is erg veelzijdig en kun je helemaal afstemmen op de huisstijl van je bedrijf, zodat het de uitstraling van een bedrijf kan versterken.

  • Vloer met allure
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht

Quality means doing it right when no one is looking.

Henry Ford

Pvc vloeren

Een PVC-vloer is een zeer geschikte en smaakvolle vloer voor diverse zakelijke ruimtes. Je vindt ze in kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, hotels enzovoort. Dit komt doordat het sterke en duurzame vloeren zijn die veel warmte toe kunnen toevoegen aan een ruimte.

Wij werken uitsluitend met een leverancier die hoogwaardige en duurzame PVC vloeren levert die ftalaatvrije weekmakers bevat. Zo kun je met een gerust hart de vloer laten belopen door medewerkers en klanten zonder mogelijke gezondheidsrisico’s.

  • Duurzame Vloer
  • Warme Uitstraling
  • Slijtvast

Markeringen & belijningen

Goede en duidelijke markeringen zijn belangrijk om onveilige situaties te voorkomen voor medewerkers en bezoekers op bedrijfsterreinen. Wij werken met verschillende materialen om de belijningen aan te brengen, afhankelijk van de ondergrond en het doel, zoals onze eigen TRAFF EL20 markering. Deze markering is erg sterk, vol gepigmenteerd en heeft weinig vuilaanhechting wat de goede zichtbaarheid (en dus veiligheid) langdurig intact houdt. Deze markering is tevens geschikt voor natte ruimtes en is ook leverbaar in een antislip variant.

Markeringen en belijningen kunnen wij aanbrengen in diverse kleuren zodat het altijd past binnen je bedrijfsstandaard. Is de bedrijfsstandaard nog niet duidelijk, of is er nog geen markeringsplan gemaakt, dan kunnen wij daar uiteraard in meedenken.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van belijningen & markeringen?

Vloerreparaties

Geen enkele vloer is helaas onverwoestbaar en omdat wij dagelijks vloeren aanbrengen, is het repareren van vloeren een logische toevoeging aan ons pakket van werkzaamheden. Vooral bij zwaar materieel moeten vloeren met regellaat onderhouden en/ of gerepareerd worden.

Je kunt bij ons terecht voor schades aan cementgebonden ondergronden of asfaltreparaties. Denk hierbij aan schades aan vloeren, muren, wegen, bruggen, kelders, balkons en bijvoorbeeld voegovergangen (dilataties). Dit kunnen eenmalige reparaties zij, maar desgewenst kan er ook een onderhoudscontract worden opgesteld, zodat wij altijd klaar staan om schades op korte termijn te herstellen die anders bijvoorbeeld productieprocessen negatief beïnvloeden.

Recente geplaatste vloeren: