Bekijk hier de Collectie
van onze PVC Vloeren

Heb je vragen over een staal?

Simone of een andere collega helpt je graag!
038 234 00 11

Rechte Plank

 

Een rechte houten plank doet het altijd goed in een ruimte. Het is tijdloos en geeft door de naden in de lengte een ruimtelijk effect. De houten structuur met geeft een rustige en natuurlijke uitstraling en voelt door de embossing verassend echt aan.

In onze collectie hebben we diverse soorten rechte planken opgenomen. Van lichte rustige kleuren met weinig nerf, tot robuuste planken van gerookt eiken, of sloophout.

Easy-2

Easy-3

Easy-4

Experience-1

Experience-2

Style-Pro-Pro-1

Style-Pro-Pro-2

Style-Pro-Pro-3

Style-Pro-Pro-4

Style-Pro-Pro-5

Style-Pro-Pro-6

Style-Pro-Pro-7

Style-Pro-Pro-8

Style-Pro-Pro-9

Style-Pro-Pro-10

Style-Pro-Pro-11

Style-Pro-Pro-13

Style-Pro-Pro-12

Rechte Plank XL

 

Onze XL planken zijn extra lang (gemiddeld 1,5 meter lang) wat een extra ruimtelijk effect geeft en waardoor de vloer rustiger oogt. Voor grote ruimtes erg mooi, maar juist ook kleinere woonkamers of slaapkamers, of een kleine hal lijken groter door de extra optische lengte die met deze lange plank wordt gecreëerd.

Van deze extra lange planken hebben wij een uitgebreid keuzepallet van houtstructuren in ons assortiment opgenomen omdat we deze planken gewoon erg mooi vinden en ze een voor een tijdloos en stijlvol zijn. Uiteraard allemaal met register embossing voor een natuurlijke look & feel.

Firm-4

Firm-5

Firm-6

Firm-8

Futura-39

Futura-39-12

Futura-39-3

Futura-39-5

Futura-40-6

Futura-40-8-

Experience-3

Experience-4

Experience-6

Experience-7

Heritage-2

Heritage-3

Heritage-6

Heritage-7

1.5-Plank-Pro-46-1

1.5-Plank-Pro-45-2

1.5-Plank-Pro-45-4

Espina-1-lange-plank

Espina-3-lange-plank

Espina-6-lange-plank

Espina-5-lange-plank

Espina-4-lange-plank

Visgraat 

 

Visgraat is niet meer weg te denken uit de vloerenwereld. Sla een woonmagazine open en je komt wel een visgraat vloer tegen. Dat is ook niet voor niks. een visgraat vloer geeft een heel speels en stijlvol effect. Het past prachtig in een jaren 30 woning, maar ook in nieuwbouwwoningen komt het tot zijn recht. Je creëert daarmee meteen veel karakter, wat vaak wenselijk is, helemaal als het een de woning vers van de pers is.

Een visgraat vloer dankt haar naam aan het trapsgewijze patroon dat doet denken aan een visgraat. De planken kunnen ook recht worden gelegd, of in een combinatie van beide Natuurlijk kan de vloer ook als rechte plank, of een combinatie van beide geïnstalleerd worden.  Met of zonder borderstrook en voegstrip voor een mooi contrast.

Nieuw in onze visgraat collectie is de Espina vloer. Deze plank is extra breed, waardoor het patroon wat rustiger oogt. Deze variant is erg geschikt voor kleinere ruimtes omdat de ruimte door de grotere plank optisch ruimer lijkt.

Ossis-4

Ossis-5

Ossis-6

Ossis-16

Ossis-17

Ossis-18

Espina-6

Espina-5

Espina-4

Espina-3

Espina-1

Hongaarse Punt

 

Met het zigzagpatroon van de Hongaarse Punt creëer je een speelse en creatieve vloer die rustiger oogt dan de visgraatvloer door de loodlijnen die erin zitten.

De Hongaarse Punt is een klassiek legpatroon dat weer helemaal terug is van weggeweest. Het past goed in diverse woonstijlen, maar met name in een modern en strak interieur komt deze vloer het meest tot zijn recht.

Hungarian Point 1616

Hungarian Point 1617

Hungarian-Point-1618

Hungarian-Point-1628

Steen & Beton

 

In deze collectie vind je geoxideerde stenen, marmerlook en een verweerde betonlook terug in de pvc vloer. Een gedurfde collectie die perfect past bij een industrieel interieur. Of juist om een landelijk of Scandinavisch interieur meer body en robuustheid te geven.

Creative-Stone-MS-Stone

Creative-Stone-MS-Stone

Style-Stone1-Concrete-9

Style-Stone1-Concrete

Marble-nero-Large

Marble-Pure-2-

Rigid Just Click

 

Onze pvc vloeren van de Rigid Collectie zijn uitsluitend zwevend en hoeven niet verlijmd te worden. Vaak hoeft er ook niet geëgaliseerd te worden en kunnen ze in veel gevallen over een bestaande harde vloer geplaatst worden, mits de ondervloer niet teveel hoogte verschillen vertoond. Zo kan de vloer relatief snel en makkelijk geïnstalleerd worden.

Ook kan de vloer gemakkelijk los worden gemaakt, waardoor je de vloer mee kunt nemen in geval van bijvoorbeeld een verhuizing.

Een gevarieerde collectie vind je in de Rigid lijn terug van visgraat tot de rechte plank en betonlook in verschillende kleuren.

Elements-1603

Elements-1605

Elements-1608

Heritage-2

Heritage-3

Heritage-6

Heritage-7

Ossis-Rigid-R05

Ossis-Rigid-R06

Ossis-Rigid-R08

Ossis-Rigid-R10

Steady-5402

Style-Register-HC-7260-2

Style-Register-HC-7260-3

Style-Register-HC-7260-4

Style-Register-HC-7260-12

Planken extra dik

 

De planken van deze collectie zijn extra dik. De pvc vloer is 3 mm dik en de toplaag 0,70mm. De normale pvc vloeren zijn 2,5mm dik met een toplaag van 0,55mm. De normale pvc vloeren zijn perfect voor elke woning, maar mocht je een winkel of een horecagelegenheid hebben waarbij de vloer zeer intensief wordt belopen, dan zou deze krachtpatser misschien net wat geschikter kunnen zijn qua slijtvastheid en sterkte.

Style-Register-HC-7260-2

Style-Register-HC-7260-3

Style-Register-HC-7260-4

Style-Register-HC-7260-12

Style-Register-HC-7260-13

Style-Register-HC-7260-14

Meer informatie over
PVC Vloeren

Een pu gietvloer bestaat grotendeels uit kunsthars en kan egaal (unicolor) of met een veegje (duocolor) worden gegoten. Desgewenst kunnen er flakes aan toe worden gevoegd. Kenmerkend van een pu gietvloer is dat deze vloer erg zacht en comfortabel aanvoelt. Dit heeft te maken met de elasticiteit van de vloer. Een voordeel hiervan is dat de vloer niet gevoelig is voor scheuren en de kans op krassen geminimaliseerd is.