Wat is beton ciré?

Wij vertellen je graag meer over het product beton ciré dat geschikt is voor vloer- en wandafwerking. Wil je een van onze collega’s spreken, of een afspraak maken Simone voor een bezoek aan onze showroom? Neem dan contact met ons op.

Een robuuste vloer met een vriendelijk karakter

Beton ciré, ook wel betonstuc of Basebeton genoemd, is van oorsprong een Frans product. De letterlijke vertaling is: geweven beton. Het is een mortel op basis van cement, mineralen en hars. Deze vloer (of wand) heeft een heel natuurlijk en vriendelijk karakter. Er zit een lichte structuur in en een tekening dat doet denken aan beton. Dit geeft de vloer of wand zijn mooie, unieke uitstraling.

Wij brengen regelmatig beton cire aan als afwerkingsvloer, maar ook op wanden is het een veelgevraagde afwerking voor in badkamers, toiletten, keukens. In woonkamers kan een wand van beton ciré ook een mooie eyecatcher zijn.

Eigenschappen van deze alleskunner

Door de samenstelling kan beton ciré op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, waaronder hout, beton en gips. Het materiaal wordt veel toegepast op vloeren, maar het kan ook op wanden, trappen en zelfs op aanrechtbladen en meubelen worden aangebracht. Kortom: een veelzijdig product.

Eigenschappen beton ciré vloer:

  • Natuurlijk & duurzaam materiaal
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Hygiënisch: de vloer is naadloos
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Slijtvast & onderhoudsarm

Een vloer van beton ciré is een goede optie als je een vloer zoekt die naadloos is, maar toch een voelbare en zichtbare structuur heeft. 

Niels Kuipers – Oprichter TRAFF

Recente geplaatste vloeren: