Ons verhaal

TRAFF is in 2019 opgericht door Niels Kuipers. Voordat hij in de vloerenbranche ging werken, was hij professioneel operazanger! Tralalala!

Niels: “ik houd erg van ondernemen, om iets op te bouwen en er een succes van te maken. Zingen is nog steeds een grote passie van me, maar met TRAFF heb ik het zo druk, dat het tegenwoordig met name de badeenden van mijn zoontje in onze badkamer zijn waar ik voor zing ;-).”

TRAFF is ‘geboren’ in de zomer van 2019 toen Niels een rondreis maakte in een camper met zijn gezin in Zweden. Sindsdien hebben we een vliegende start mogen maken waar we natuurlijk erg trots op zijn!

We leggen vloeren voor de zakelijke markt en voor de particuliere markt. Een zakelijke vloer moet vaak vooral functioneel zijn, terwijl bij een particuliere klant de esthetische waarde ook erg belangrijk is.

Onze specialisten zorgen er elk binnen hun eigen vakgebied voor dat de opdracht vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van de vloer soepel verloopt. Wij denken graag mee met de klant waar nodig en doen ons best om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Het einddoel is altijd: de vloer leggen waar de klant van heeft gedroomd! Pas als de klant tevreden is, zijn wij het ook. Daar doen we het voor!

Niels: “inmiddels zijn we 3 jaar verder en hebben we 13 mensen in dienst en werken we met een vaste club ervaren ZZP-ers (hoog tijd voor een nieuwe groepsfoto!). Een feestje om ons bedrijf zo te zien groeien!”

Recent geplaatste vloeren: